rólunk

bemutatkozás

pályázati és pénzügyi tanácsadás

Cégünket 2016. 04. 20.-án alapítottuk. Szervezetünk jelenlegi fő tevékenysége az általános üzletviteli tanácsadás, mely tanácsadói (pályázati- és pénzügyi tanácsadás) valamint könyvviteli szolgáltatási tevékenységet foglal magába.

Minden általunk végzett és támogatott projekt utómunkálatait Cégünk vezényli le. Ügyfeleink többsége a mikro-, kis-és középvállalkozások köréből kerül ki, de ugyanúgy rendelkezünk nagyvállalati, illetve önkormányzati és egyházi referenciákkal illetve non-profit szervezeti kapcsolatokkal is. Fő profilunk a beruházási (telephelyfejlesztés, eszközbeszerzés) és munkahelyteremtő projektek generálása és menedzsmentje.

Cégünk fő célkitűzése, hogy hozzásegítse a vállalkozásokat és szervezeteket az uniós források elnyeréséhez, legyen szó mikro-, kis-és középvállalkozásról, vagy akár egy nagyvállalkozásról, önkormányzatról, egyházról. Célunk, hogy minél több hazai vállalkozás fejlesztését, beruházását segítsük pályázaton elnyert támogatásokkal.

tanácsadói tevékenységeink

segítünk a probléma megoldásban

komplex pályázati szolgáltatások

pénzügyi tanácsadás

számviteli, könyvvizsgálói,
adószakértői tevékenység

közbeszerzési tanácsadás, közbeszerzési eljárás lefolytatása

egyéb üzletviteli tanácsadás:
PR- és marketing

Idegenforgalmi szolgáltatások
(főként szlovák, lengyel, orosz, ukrán relációban)

teljes körű rendezvényszervezés és lebonyolítás

bemutatkozás

építőipar

Cégünk teljes körű villamos kivitelezéssel és tervezéssel foglalkozik, legyen szó akár családi házról, irodaházról, kommunális vagy ipari létesítményről. Munkatársaink évtizedes tapasztalattal állnak az önök rendelkezésére. Az építőipari szolgáltatások elsődleges célpiaca lakóépülettel (családi házzal) és társasházi lakással rendelkező magánszemélyek.

Céges (építtetők) és magánszemélyek megrendelése esetében főként elektromos hálózat kiépítése, elektromos javítás, karbantartás, elektromos mérőórák felszerelése, üzembe helyezése és hálózatra csatlakoztatás a leggyakoribb szolgáltatás.

villanyszerelési tevékenységeinkk

segítünk a probléma megoldásban

erős és gyengeáramú rendszerek tervezése és kivitelezése

érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat

villanyóra és mérőhely szabványosítása, teljesítménybővítés

vezérelt (éjszakai) mérő kiépítése

ELMŰ ügyintézés

ne gondold túl, csak csináld!

csapatunk

villanyszerelés

Peleskei Sándor

ügyvezető

Paládi Andrea

pályázati tanácsadó

Peleskei Irén